Niek de Vries Bedrijfsarts biedt u meerdere mogelijkheden voor consults:

Consult op mijn spreekuuradres
In Den Bosch beschik ik over een professionele praktijkruimte waar ik uw medewerkers kan ontvangen.
In mijn opdrachtbevestiging geef ik een scherpe afspraaktijd. U regelt zelf de uitnodiging van uw werknemer.

  • Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor het maken van een afspraak. 

InCompany consult
Bij een consult “op de zaak” geeft u in uw opdracht een voorkeursdatum aan. (In mijn opdrachtbevestiging geef ik een tijdstip, U regelt zelf de aanwezigheid van de medewerker en eventuele andere relevante zaken.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor het maken van een afspraak.

Thuisconsult bij de werknemer

Uw werknemer “speelt een thuiswedstrijd”. (In mijn opdrachtbevestiging noem ik een dagdeel waarop ik langs kom. U informeert zelf uw werknemer)

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor het maken van een afspraak.

Zo min mogelijk administratieve belasting

Uw administratieve belasting is teruggebracht tot het hoogst noodzakelijke. Communicatie verloopt via internet *, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of direct per telefoon. (* internet heeft de voorkeur.)
U voert volledig de regie:
1. U geeft bij uw opdracht een gewenst moment van uitvoering aan.
2. U stelt uw werknemer op de hoogte van de in mijn opdrachtbevestiging genoemde afspraak
3. U zorgt er voor dat de werknemer gehoor geeft aan de afspraak.

Terugkoppeling en advies krijgt u op de dag van uitvoering. Dit kan telefonisch en/of per e-mail met rapport in PDF (ook rapportages Poortwachter!).